Erasmus+ projesi (2020-I-PT01-KA103-077758) kapsamında, Yüksek Öğretim personeli için öğrenme hareketliliği 1. Gün

Erasmus+ projesi (2020-I-PT01-KA103-077758) kapsamında, Yüksek Öğretim personeli için öğrenme hareketliliği, Higher education Staff mobility for training,Portekiz Viana do Castelo Politeknik Enstitüsü Yüksek Eğitim Fakültesi Öğretim görevlisi  Ana Margarida Alves Ferreira  eTwinning uluslararası platform da okulumuzun yapmış olduğu çalışmaları görmüş ve yerinde incelemek için okulumuza 14-17 Haziran tarihlerinde okulumuza ziyarette bulundu.

• Eğitim programlarında ilgili konularda fikir ve deneyim alışverişi

eko okullar projesi ve TEMA eğitim programı.

• Okul öncesi eğitimde kullanılan öğretim stratejilerini değiş tokuş edin, tartışın ve karşılaştırın günlük yaşamlarını iyileştirmeyi amaçlayan doğal ortamlarda harekete odaklanan yaşam kalitesi, fiziksel okuryazarlık ve motor gelişim ve öğrenme.

• Açık hava etkinlikleri, yöntemler ve araştırmalar hakkında bilgiyi artırın okul öncesi.

• Farklı bir alanda yürütülen didaktik materyalleri ve metodolojileri karşılaştırın.

bağlam.

• Okul öncesi yüksek lisans öğrencileri için gelecekteki stajlar için bağlantılar kurun.

• Okul öncesi konulu gelecekteki dersler için bağlantılar kurun.

• Portekiz ve Portekiz'deki öğretmen eğitimi arasında uygulamalı eğitimin karşılaştırılması Türkiye Mobilitenin katma değeri (modernizasyon ve dahil olan kurumların uluslararasılaşma stratejileri):

• Yüksek Öğrenim Okulları arasında uluslararası işbirliğinin geliştirilmesi Viana do Castelo, Portekiz ve Okul Öncesi bağlamında.

• Eğitimde/eğitimde uygulanan sürdürülebilirlik hakkındaki bilgimizi geliştirmek Eko-Okullar programına uyarlayabileceğimiz programlar (şu anda geliştirilmekte).

• Fiziksel bağlamda uluslararası işbirliğinin geliştirilmesi Araştırmacılar ve uygulayıcılar arasında eğitim ve açık havada öğrenme iki kurum.

• Öğretim uygulamalarını geliştirmek için farklı öğretim yöntemlerini tanıyın.

• Üniversiteler arası değişim sayesinde deneyim ufku kültürel ve eğitimsel farklılıklara atıfta bulunularak genişletilmiştir ortak ülkeler.

Gerçekleştirilecek faaliyetler:

• Eğitim programlarında ilgili konularda fikir ve deneyim alışverişi açık hava beden eğitimi, okul öncesi öğretmenleri, eko okul projesi ve eTwinning ağı.

• "Yeterli ve Dengeli Beslenme ve Okullarda Obezite ile Mücadelede Düzenli Fiziksel Aktivite Alışkanlıkları"

• Uzun vadeli iyileştirme ve pekiştirme amaçlı toplantılar yapmak, karşılıklı olarak ödüllendirici, iki kurum arasındaki ilişki. Beklenen sonuçlar ve etki (örn. personel ve her iki kurumda):

• Okul öncesi ile ilgili kurumlar arasında bir ortaklık oluşturmak

Öğretmen eğitimi.

• Birlikte çalışmaya odaklanan açık havada öğrenmede pratik öğretme becerilerini geliştirmek farklı ortamlarda oyun ve bedensel hareket.

• Yeni dış mekan öğretim materyalleri geliştirmek.

• Bilgi ve uygulamaları uygulayarak öğretmen adayının müfredatını geliştirmek ve hareketlilik ziyareti sırasında yaşanan iyi uygulama örnekleri.

• Eko-Okul Programındaki faaliyetlerimizi geliştirmek.

• Profesyonel yöntemlerle her iki kurum arasındaki işbirliğini güçlendirmek ve hareketlilik sırasında yapılan kişisel temaslar.

• Kültürel bilgileri geliştirmek ve pedagojik bilgileri karşılaştırmak Farklı eğitim programlarında yaklaşımlar.

• Öğrenciler için uygulamalı eğitimin değerini artırmak için eğitimi karşılaştırır. önlemler ve yollar ve mümkünse geleceğe yönelik yaklaşımları uygular.

• Eğitim ve çocuk refahı konusundaki bilincimizi ve düşüncelerimizi teşvik etmek.

Programın 1. Gününde

* Denizlimiz ve Okulumuzun tanıtımı

* Sıfır Atık Kağıt Yapım Atölyesi

* Matematik etkinliği