Erasmus+/Yüksek Öğretim personeli için öğrenme hareketliliği 3.gün

Erasmus+/Yüksek Öğretim personeli için öğrenme hareketliliğin 3. gününde yapılan etkinlikler ve atölye çalışmalarımız;

* Açık hava etkinlikleri,  Bahçe Parkur yarışları

* EBA ve Elektroy kullanımı ve çalışmaları.  EBA (Eğitim Bilişim Ağı)portalı ile Bu platformun amacı; okulda, evde, kısacası ihtiyaç duyulan her yerde bilgi teknolojileri araçlarını kullanarak etkili materyal kullanımını destekleyip teknolojinin eğitime entegrasyonunu sağlamaktır. EBA, sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve doğru e-içerikler sunmak için oluşturulup geliştirilmeye devam etmektedir.Sınıflarda Elektroy uygulaması (elektronik ölçme değerlendirme sistemi) ile öğrencilerimizdeki bilginin ölçülmesi konusunda mevcut standartlrın dışına çıkarak bilginin geliştirilmesi ve öğrenmenin hızlandırmasına katkı sağlamaktadır ayrıca teknolojiyi bilinçli kullanımına imkan sağlamaktadır.

* Anadolu Masalları projesi ile masal etkinliği ve eğitimde değerler eğitimi programı uygulanmıştır.

16-06-202216-06-202216-06-202216-06-202216-06-202216-06-202216-06-2022