Zübeyde Hanım Anaokulu Global School Alliance Bronze Award' a layık görüldü

Zübeyde Hanım Anaokulu Global School Alliance üyesi oldu. Okul ve öğretmen gelişimi, öğrencilerimiz ve ebeveynlerinin dönüşümü için yaptığımız tüm etkinlikler Bronz Global School Award ile ödüllendirildi.

Global School Alliance (Küresel Okul İttifakı) , okul gelişimini, öğretmen gelişimini ve öğrenci dönüşümünü artırmak için en iyi uygulamaların, kaynakların ve fırsatların paylaşılması için bir platform sağlayarak, eğitim reformu ve geliştirme alanındaki öncüleri bir araya getirir.
Üyeler, çevrimiçi iş birliğini ve sürükleyici deneyimleri birleştirerek, dönüştürücü uluslararası ortaklıklar geliştirebilir.

3 temel ilke üzerinde çalışıyoruz:
Okul Geliştirme
Öğretmen Gelişimi
Öğrenci Dönüşümü
Dünya çapında öncü eğitimcilerden oluşan en büyük, en ilgili topluluk olacağına inandığımız şeyi oluşturarak bu misyonu yerine getiriyoruz.
Bu, bağlantı kurmak ve işbirliği yapmak, geliştirici ve ilham verici etkinliklere katılmak ve ödüllü küresel okullar inşa etmek için üyeleri platformumuzda bir araya getirme temeli üzerine inşa edilmiştir.
Önde gelen küresel sermaye müfredatımız, yalnızca yolu değil, aynı zamanda okulları geliştirmek ve öğrencileri dönüştürmek için kullanılacak etkinlikleri de sağlar.

https://www.globalschoolalliance.com/


06-01-202306-01-202306-01-202306-01-202306-01-202306-01-202306-01-2023



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 0  kişi beğendi